Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Ćipe iz Podstrane: Ne želite još 30 godina obećanja o brzoj cesti?

VIDEO Ćipe iz Podstrane: Ne želite još 30 godina obećanja o brzoj cesti?

'Nemojte birati HDZ i SDP!'

Bivši saborski zastupnik Domovinskog pokreta i nositelj liste DP-a u X. izbornoj jedinici Stipo Mlinarić Ćipe obratio se javnosti iz Podstrane. U društvu kandidatkinje s liste DP-a iz Podstrane Ane Zrinke Kurobase podsjetio je građane na desetljeća duga obećanja o rješavanju uskog prometnog grla na ulazu u Split.

- Ova cesta iza nas, ovo usko grlo od Podstrane do Splita, oslikava 30 godina nemara HDZ-a i SDP-a. Trideset godina lažu ovaj narod. Zar treba stajati sat vremena u koloni, u srcu sezone, za proći tih tisuću metara kada dođe mnoštvo turista. Trideset godina su nas varali i jedni i drugi. Želite li još trideset godina obećanja. Ako želite promjene birajte Domovinski pokret - poručili su Mlinarić i Kurobasa iz Podstrane.


Vaša reakcija na temu