Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović VIDEO/FOTO Marin Buble: Slijedi cjelonoćno čuvanje, puteva nemamo, probijamo se što više možemo da do noći saniramo što bolje

VIDEO/FOTO Marin Buble: Slijedi cjelonoćno čuvanje, puteva nemamo, probijamo se što više možemo da do noći saniramo što bolje

Situacija još nije pod kontrolom

Protupožarne snage HRZ-a nastavljaju angažman u gašenju požara kod Segeta Donjeg u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

- Situacija još nije pod kontrolom, ali se nadam da će biti do mraka. Zračne snage odrađuju svoj dio. Mi radimo svoj dio, puteva nemamo, no probijamo se što više možemo da do noći saniramo što bolje. Onda slijedi cjelonoćno čuvanje. Trenutno je na terenu oko 170 vatrogasaca s oko 50 vozila. Borimo se od 10 ujutro i nadamo se da ćemo to što prije riješiti. Ne znamo koliko je površine zahvaćeno, sigurno je više stotina hektara - rekao nam je Marin Buble, zapovjednik operativnog područja Trogir.


Ukupno je tijekom današnjeg dana angažiranom osam protupožarnih zrakoplova na ovom požarištu. 

Ukupno je i 26 pripadnika Kopnenih snage protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH iz vojarne 'Knez Trpimir' u Divuljama upućeno je tijekom poslijepodneva u ponedjeljak, 2. kolovoza 2021., u akciju gašenja požara kod Segeta Donjeg.

Vaša reakcija na temu