Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
EVO KAKO JE TO IZGLEDALO Pogledajte kako Puljak pjeva ustaške pjesme

EVO KAKO JE TO IZGLEDALO Pogledajte kako Puljak pjeva ustaške pjesme

Video je snimljen 1994. godine

Kandidat stranke Centar za gradonačelnika Splita Ivica Puljak u videu koji je stigao Jutarnjem listu pjeva neke od ustaških pjesama u kojima se slave NDH, Ante Pavelić, zločinačka Crna legija...

Snimka je nastala 27. kolovoza 1994. godine na svadbi Alene i Ante Tonkovića, a na kojoj je tada 25-godišnji Ivica Puljak bio kum mladoženji.

- Ne sjećam se toga. Stvarno se ne sjećam, davno je to bio. Bio sam mlad tada... Ja sam drugačiji čovjek sada nego što sam bio u to vrijeme. Poslije toga živio sam i školovao se vani, vidio svijeta – rekao je za Jutarnji list Ivica Puljak. Kandidat za gradonačelnika Splita kaže da mu je užasno žao (zbog toga što je na toj svadbi pjevao ustaške pjesme, nap. a.).

- Stvarno mi je žao zbog toga. Na to sigurno ne mogu biti ponosan. To, apsolutno, ne želim niti mogu opravdati – poručio je Ivica Puljak.


Vaša reakcija na temu