Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Korona je zatvorila kafiće, ali nije Splićanima uspjela ukrasti subotnju kavu na Rivi!

VIDEO Korona je zatvorila kafiće, ali nije Splićanima uspjela ukrasti subotnju kavu na Rivi!

Na središnjem dijelu postavljena je pozornica na kojoj će se odvijati program

Sunčano subotnje jutro privuklo je dosta Splićana na Rivu iako kafići ne rade zbog novih mjera Stožera civilne zaštite koje su na snagu stupile danas. Mjesto na klupicama na Rivi se treba tražiti, zauzet je i zidić uz samu obalu, a dio građana se snašao tako što su sjeli za štekate i donijeli svoje piće, uglavnom 'kave za vani'.

Na središnjem dijelu šetnice postavljena je pozornica, na kojoj će se odvijati adventski program, a tonska proba tijekom koje su zapjevali Mirella Meić i Stefan Kokoškov oduševila je prolaznike. 

- Napokon pljesak! Znate li vi od kada nismo mi čuli pljeskanje? Ima godinu dana da su nas zaključali. Pazite se, stojte lipo razdvojeni - kazala je Meić i upozorila 'slučajnu publiku' da su na podu točke pomoću kojih se održava potreban razmak zbog sprječavanja širenja koronavirusa.


Vaša reakcija na temu