Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Kotur: Unutarstranački izbori ionako slijede

VIDEO Kotur: Unutarstranački izbori ionako slijede

Postoji puno faktora o kojima bi se trebalo pričati, poručio je predsjednik splitskog SDP-a

Komentirajući prve neslužbene rezultate, 11. na Restartovoj listi za 10. izbornu jedinicu, predsjednik splitskog SDP-a Goran Kotur, rekao je da SDP-u ionako slijede unutarstranački izbori koji se moraju održati u roku od šest mjeseci, ali da najveći teret odgovornosti za loš rezultat snosi predsjednik Davor Bernardić,iako on nije jedini odgovoran.

'Postojalo je niz faktora koji su bili problem. O tome će se razgovarati unutar stranke. Svakako postoji puno faktora o kojima bi trebalo pričati', kazao je Kotur.

Odgovarajući na pitanje o predstojećim lokalnim izborima rekao je:

'SDP ima kontinuitet da smo na vrhu u gradu Splitu. Siguran sam da splitski SDP ima kvalitetan tim ljudi, a ono što me žalosti je da gradska vlast u Splitu ne ispunjava nikakva očekivanja i predizborna očekivanja. Imamo samo mrtvo slovo na papiru. Gradska organizacija će odlučiti tko će biti kandidat za gradonačelnika. Slijedi razdoblje u kojem će se posvetiti predizbornoj kampanji za lokalne izbore. Što se tiče grada Splita pokazat ćemo da SDP ima puno kvalitetnije planove i ljude koja će puno bolje upravljati gradom nego ova koalicija, koju nije teško nadmašiti. To je jako nizak standard, to što rade Kerum i HDZ. Meni je osobno bitno da se Split pozicionira kao drugi grad, a ne kao deseti kao što je sad.'



Vaša reakcija na temu