Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Mara je poznavala žrtve i ubojicu: 'Mali ga se uvijek plašio'

VIDEO Mara je poznavala žrtve i ubojicu: 'Mali ga se uvijek plašio'

'Bio je sin jedinac, dugo iščekivano dijete'

Ploče su nakon jutrošnjeg dvostrukog ubojstva zavijene u crno. Mara Parmać poznavala je obje žrtve - 52-godišnjeg muškarca i dječaka i ubojicu.

- To se dogodilo oko 15 do 8. Ja sam se tek ustala, mislila sam da je netko iskrenio neki materijal... Izašla sam kasnije vani, bilo je još ljudi. On je već bio mrtav. Upucan je u lijevu stranu. Mislila sam da je moj unuk prolazio ovdje - u šoku je ispričala mještanka u blizini mjesta na kojem je ubijen maloljetnik. 

Iznijela je i nekoliko detalja. 

- Približila sam se. Vidjela sam mu naočale, mobitel je imao. Na lijevoj ruci je bilo malo krvi, a ovo drugo je bilo u jakni. Već je bilo beživotno tijelo - kazala je.

Navela je i kako je dječak pohađao prvi ili drugi razred srednje škole te da je i škola bila blokirana dok nije pronađen ubojica.

Ubojica je, prema njenim riječima, prvo ubio brata, a potom dječaka. 

- Mali je trebao tu doći na vjeronauk u crkvu. Vjerojatno ga je pratio. Čekao je da iziđe iz crkve, pa ga je ubio tu s leđa. 

Rekla je kako nisu u svojti.

- Mali ga se uvijek plašio - istaknula je.

Dodala je i da je bio dugo, godinama iščekivano dijete, sin jedinac. 

Vaša reakcija na temu