Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot | 24 sata VIDEO Mladić šetao po nadstrešnici Graditeljsko-geodetsko tehniče škole u Splitu pa propao kroz strop

VIDEO Mladić šetao po nadstrešnici Graditeljsko-geodetsko tehniče škole u Splitu pa propao kroz strop

Visina je namjanje četiri metra

Ispred ulaza u Graditeljsko-geodetsku tehničku školu i III. Gimnaziju u Splitu u nedjelju poslijepodne muškarac je propao kroz strop nadstrešnice.

Kako 24 sata doznaju, u okolici škole se vikendom znaju skupljati razne ekipe, a jedan mladić iz ekipe koja se družila kod škole proteklog vikenda odlučio se na maestralan osvajački pohod. Preko bandere pokraj nadstrešnice vješto se popeo gore, ali nije računao na krhkost materijala od kojega je nadstrešnica napravljena.

- Dio nadstrešnice je ostakljen, a dio pod malim kupolama od pleksiglasa. One godinama nisu promijenjene i sunce ih je s vremenom očito spržilo i učinilo ih lako lomljivima – kaže čitatelj koji je poslao snimku.

Na snimci se vidi muškarac u dvadesetima kako bočno slijeće na beton, bez jedne tenisice. Diže se, a potom mu prilazi prijatelj s bocom u ruci izvidjeti rupu koja je nastala.

- Ma tu vam se znaju skupljati razni likovi, popodne im je dobra hladovina. Veliki je to kompleks zgrada, tu je i fakultet, vikendom nema nikoga pa mogu biti na miru i raditi što već rade. Ovaj je dobro i prošao, visina s koje je pao je barem četiri metra – kaže čitatelj.

Pogledajte snimku!


Vaša reakcija na temu