Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Momak koji je udario starijeg čovjeka je dobio svoje od putnika busa, pogledajte snimku tučnjave

VIDEO Momak koji je udario starijeg čovjeka je dobio svoje od putnika busa, pogledajte snimku tučnjave

Dobili smo snimku tučnjave koja se dogodila izvan autobusa, nakon što je 25-godišnjak izazvao incident

Objavili smo već da je splitska policija privela je 25-godišnjaka zbog tučnjave u Prometovom autobusu. Malo prije 14 sati on je bez ikakvog povoda udario 81-godišnjaka, a potom su putnici stali u njegovu obranu, pa se sukobio i s njima. 

Dobili smo snimku na kojoj se vidi da 25-godišnjak nije dobro prošao u sukobu sa, čini se, srednjoškolcima. Dodajmo da smo čuli i da je sami sukob počeo tako što je 25-godišnjak u busu stao na vrata, nije dozvolio drugima da prođu, a potom je udario starijeg čovjeka koji mu je rekao da se odmakne. Potom je, navodno, krenuo i na jednu ženu, što je izazvalo reakciju ostatka busa...


Vaša reakcija na temu