Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Otac i brat Filipa Zavadlava jutros na sudu: 'Znam tko me napao, ali to nije bitno'

VIDEO Otac i brat Filipa Zavadlava jutros na sudu: 'Znam tko me napao, ali to nije bitno'

Ante i Stanislav Zavadlav jutros su saslušani kod suca istrage

Jutros u 9 sati na splitskom Županijskom sudu održano je dokazno ročište u istrazi trostrukog teškog ubojstva u Varošu. Do suda su došli Ante i Stanislav Zavadlav, otac i brat Filipa Zavadlava, osumnjičenog za subotnji masakr u centru Splita. 

Stanislav Zavadlav kazao je kratko novinarima prije ulaska u sud da zna tko ga je napao, ali da to nije bitno. Čini se da za sada ne namjerava otkriti počinitelje. Najavio je da će novinarima dati izjavu nakon ročišta, no policija ga je provukla i odvela sa suda. 

Jučer je mlađi brat Filipa Zavadlava napadnut na Kili, a policija je nakon tog napada odlučila dati članovima obitelji fizičku zaštitu.Sinoć su bezuspješno tražili Stanislava Zavadlava, a nakon ročišta zamoljen je da ode s njima na policiju kako bi popričali o napadu i dogovorili se o zaštiti. 


Vaša reakcija na temu