Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Pitali smo gradonačelnika Splita i direktora Čistoće o USKOK-u i policiji, evo kako smo prošli
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

VIDEO Pitali smo gradonačelnika Splita i direktora Čistoće o USKOK-u i policiji, evo kako smo prošli

Zavjet šutnje i dalje traje

Jutros su se na Kmanu direktor Čistoće Ivica Karoglan i gradonačelnik Splita Ivica Puljak družili s građanima i promovirali aktivnosti gradske komunalne tvrtke. Interes građana nije bio prevelik, a razgovor se uglavnom vodio oko stvari nevezanih za otpad i Čistoću. 

Iskoristili smo priliku i pitali gradonačelnika Puljka o posjetu PNUSKOK-a Čistoći i razgovoru direktora Karoglana u policiji. 

'To morate njega pitati. Nemam komentar na istrage u tijeku', kratak je bio Puljak. 

Ništa sadržajnije nije se moglo čuti ni od Karoglana kojem smo poslali upit o istrazi USKOK-a oko kanti koje je prodao u svoje selo, kao i spornoj dvostrukoj naplati troškova za suđenje u Zagrebu, zbog čega je ispitan u policiji. Odgovor na upit nismo dobili, a ni jutros Karoglan nije bio od volje govoriti o tome. 

'Mogu samo reći da nemam komentar, niti smijem o tome', ogradio se. 

Htjeli smo čuti je li Čistoća još kome prodala kante osim Općini Zmijavci. 

'Nemam komentar', ponovio je Karoglan. 

Držimo da oko rada istražnih tijela u gradskoj komunalnoj firmi svakako postoji određen interes javnosti pa smo pokušali još jednom. Bez uspjeha. 

'Neka institucije rade svoj posao', ostao je pri svom direktor Čistoće. 


Kao što smo već izvijestili, djelatnici PNUSKOK-a u Čistoći su izuzeli brojnu dokumentaciju koja se odnosi i na zapošljavanja bez natječaja preko agencije. Iznos je premašio limit za javnu nabavu.

Vaša reakcija na temu