Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Počeli radovi u škverskoj ambulanti gdje će se smjestiti Anđeli

VIDEO Počeli radovi u škverskoj ambulanti gdje će se smjestiti Anđeli

Za tu je udrugu Brodosplit pristao na nagodbu i povukao se iz spora s Gradom

Kroz pola godine udruga Anđeli bi konačno mogla useliti u prostor bivše škverske ambulante. Grad Split je jutros, u pratnji zaštitara, ušao u derutnu ambulantu i krenuo s nužnim radovima. 

Imali su problema s neovlaštenim korištenjem, ali je građevinska inspekcija naložila po hitnom postupku sređivanje objekta zbog opasnosti od rušenja i gradska uprava više nije gubila vrijeme.

Za udrugu Anđeli, Brodosplit je pristao na nagodbu, podsjetimo, povukao se iz spora s Gradom, o čemu su vijećnici odlučivali.

Nema više zapreke da se udruga koja brine o djeci s teškim oštećenjima smjesti u adekvatni prostor i nastave plemeniti rad.


Vaša reakcija na temu