Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO Pogledajte obračun na Pjaci zbog neplaćenog računa, tuku se gost i konobar

VIDEO Pogledajte obračun na Pjaci zbog neplaćenog računa, tuku se gost i konobar

Konobari kažu kako je Francuz pobjegao s curom, ali su zaboravili mobitel. On je nasrtao, a njihov kolega je izbjegavao sukob

Koji sat nakon incidenta i tučnjave konobara i gosta nasred splitskog trga u centru grada, kao da se ništa nije dogodilo. Svi ugostiteljski objekti rade punom parom pa i onaj u kojem je došlo do problema s gostom koji se, kako nam pričaju konobari, s djevojkom pokupio bez da je platio račun. 

'Pobjegli su, ali su zaboravili mobitel. Kada su se vratili, konobar ga je držao u ruci. Francuz je nasrtao, a naš kolega je izbjegavao sukob. Nije se htio tući, ali ovaj je navaljivao. I onda su otišli pred lokal i potukli se. Francuz je bio bahat, dobio je što je zaslužio', komentirali su nam konobari s Pjace. 

Policija je pozvana oko 11 sati na Pjacu, u policijsku postaju priveli su sudionike sukoba. Francuz je odveden u bolnicu da mu se pruži liječnička pomoć jer je ozlijeđen u sukobu.


Vaša reakcija na temu