Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO Pogledajte privođenje obitelji vlasnika trafike s Rive

VIDEO Pogledajte privođenje obitelji vlasnika trafike s Rive

Dramatične scene su se jutros događale kod Turističke palače

Dramatične scene su se događale jutros na Rivi, kod Turističke palače. Grad Split je uklonio trafiku, ali su se vlasnik i njegova obitelj pobunili protiv te odluke. 

Dogradonačelnik Bojan Ivošević pozivao se na rješenje o uklanjanju, dok su vlasnici tvrdili da su u žalbi uspjeli srušiti to rješenje te da Grad nije imao pravo postupati. Supruga vlasnika se u jednom trenutku zaključala i nije htjela izaći, pa su u objekt provalili vatrogasci. Izašla je uz krikove i zapomaganje. Nakon toga je policija privela nju, njezinog supruga i sina u postaju. 

Potom je novu mučnu scenu izvela njihova kći koja je pokušala uskočiti u trafiku dok su je uklanjali. Intervenirali su specijalci i spriječili je u naumu. 

Kako je izgledalo privođenje na Rivi pogledajte u videu kojeg je snimio Šime Pletković.

Vaša reakcija na temu