Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Policija je nakon splitskog prosvjeda zapisala ime ove djevojke, pitali smo je što su joj rekli...

VIDEO Policija je nakon splitskog prosvjeda zapisala ime ove djevojke, pitali smo je što su joj rekli...

Policija nas je pitala osobne da nas legitimira jer skup nije prijavljen i zato što ne smijemo držati nikakav plakat bez da smo prijavili da ćemo držati plakat - rekla je Petra Murić

Nakon skupa na Rivi gdje su malobrojni prosvjednici upozorili na ukidanje sloboda tijekom korona krize, policajci su zapisali imena djevojaka koje su istaknule poruke 'Slobodu izbora dao nam je Stvoritelj i ne može ju oduzet Vlada!' i 'Mičite svoje šporke ruke s naših ljudskih prava'.


Čuli smo da im je policajac u civilu govorio da skup nije bio prijavljen, pa smo prišli do djevojaka i pitali ih da nam kažu detaljnije...

- Policija nas je pitala osobne da nas legitimira jer skup nije prijavljen i zato što ne smijemo držati nikakav plakat bez da smo prijavili da ćemo držati plakat. I ne smijemo pjevati na Rivi jer to je neko neuobičajeno događanje, nije svakodnevno... - rekla nam je Petra Murić iz Komiže.

Cijelu njenu izjavu pogledajte u video prilogu...


Vaša reakcija na temu