Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: POLICIJA O MLADIĆU S NOŽEVIMA 'Odbio je zapovijed, uporabljena su sredstva prisile'

VIDEO: POLICIJA O MLADIĆU S NOŽEVIMA 'Odbio je zapovijed, uporabljena su sredstva prisile'

Svladali ga snagom, sprejem i sredstvima za vezivanje

Policijska uprava splitsko-dalmatinska izvijestila nas je o incidentu koji se zbio popodne na Plokitama. Društvenim mrežama kruži video na kojem se vide policajci koji koračaju na sigurnoj udaljenosti od mladića koji u rukama drži dva noža. 


'Oko 15.48 zaprimili smo dojavu kako ulicom hoda muškarac koji u ruci nosi nož nakon čega je ušao u prodavaonicu i uzeo drugi nož te izašao na ulicu. Na teren je odmah upućeno nekoliko policijskih ophodnji kako bi pronašli muškarca. 

Pronađen je nakon dvadesetak minuta. Upućena mu je zapovijed da se zaustavi i baci noževe. Odbio je zapovijed policijskih službenika radi čega su nad njim uporabljena sredstva prisile, sprej, tjelesna snaga i sredstva za vezivanje. 

Odveden je na pregled liječniku, a u ovom trenutku je u službenim prostorijama i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje. U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba', naveli su u PU splitsko-dalmatinskoj.



Vaša reakcija na temu