Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Policija upozorava: Zatvoren promet u oba smjera kod Dalmatia Towera

VIDEO Policija upozorava: Zatvoren promet u oba smjera kod Dalmatia Towera

Do daljnjega

Policija javlja kako su zbog naleta vjetra za sav promet zatvorena Ulica Domovinskog rata od raskrižja s Dubrovačkom i Solinskom te dio Hercegovačke.

Dobili su dojave kako na cestu padaju dijelovi zaštitne ograde i građevinskog materijala oko zgrade te je promet u oba smjera zatvoren do daljnjega, dok se vjetar ne smiri.

'Nas je prije dva sata daska veličine 2x2 udarila i razbila auto. S nama je bilo maloljetno dijete koje se još trese.. Bili smo na policiji i prijavili. Ne mogu reći koji je to stah bio...', kaže nam jedna čitateljica.

'Nije istina da s nebodera padaju dijelovi konstrukcije. Riječ je o građevinskoj ogradi koja se nalazila ispred objekta i koju je orkanska bura srušila na tlo. Također, na Dalmatia Toweru nije slomljeno nijedno staklo već je riječ o građevinskom i staklenom otpadu s gradilišta u dvorištu objekta kojeg je vjetar razlomio. Na Dalmatia Toweru radovi su još uvijek u tijeku i držimo se svih sigurnosnih protokola, no ne možemo utjecati na ekstremne vremenske prilike koje su danas zahvatile Split i Hrvatsku', kazali su iz tvrtke investitora.

Iz policije mole građane da koriste alternativne pravce kretanja.

Vaša reakcija na temu