Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović VIDEO: PUCA KOALICIJA? Najžešći sukob Puljka i Matijevića!
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

VIDEO: PUCA KOALICIJA? Najžešći sukob Puljka i Matijevića!

Gradonačelnik izgubio živce

Prijedlog o izuzeću radova za Small Mall nije prošao. Samo su vijećnici Centra glasali za radove. Nisu se smirile strasti s Ivoševićem, gradonačelnik Ivica Puljak je napao SDP-ovog Davora Matijevića.

Prvo se nakon neprolaska odluke obratio Ivošević i rekao da se oporba ujedinila i da je SDP kriv za prometni kolaps jer su 2003. prodali garažu.

- Vrijeđa nas sve skupa i skupi se kao dijete i ode. Zašto se sad mi ne možemo obratiti ako ste njemu dozvolili? - pitao je Matijević. 

Žestoko se obrušio na Matijevića gradonačelnik Ivica Puljak. Stigao je na sjednicu malo ranije.

- Zato što ste najobičniji trgovac koji se prikloni HDZ-u na svim odlukama koje mogu nama napakostiti! - izgubio je živce i Puljak.

Matijević je vidno šokiran ipak odgovorio jednako žestoko.

- Zašto se Vama osobno napakostilo? Osim ako niste Vi u dogovoru s investitorom? I drago mi je da ste napokon priznali da Vas osobno dira kad se dira Best in parking s kojim ste dogovarali suradnju i na Zvončacu.

I sada ste išli dogovarati - uzvratio je Puljku.

Vaša reakcija na temu