Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO Snimka vožnje novim mostom preko Cetine

VIDEO Snimka vožnje novim mostom preko Cetine

Jučer je otvorena omiška obilaznica

Čitatelj Dalmatinskog portala provozao se danas novim mostom preko Cetine koji se nalazi u sklopu omiške obilaznice koja je u promet puštena jučer i poslao nam snimku. 

Vrijednost radova na ovoj dionici iznosi nešto više od 20 milijuna eura, a Butković je jučer najavio i kako će Hrvatske ceste sljedeći tjedan krenuti s raspisivanjem natječaja za sljedeću dionicu prema Dugom Ratu, u duljini od četiri i pol kilometara, vrijednu više od 80 milijuna eura. 

Iako će obilaznica Omiša rasteretiti promet Jadranskom magistralom, jučerašnje svečano otvaranje je obilježio i prosvjed mještana Tugara koji se bune jer nije riješena rekonstrukcija ceste kroz njihovo mjesto koja će sada biti znatno opterećenija vozilima. 


Vaša reakcija na temu