Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović VIDEO Susjedi u Mosećkoj šokirani 'Bio je pristojan, čak i sramežljiv. Majka je bila bolesna, nedavno je ostala udovica'

VIDEO Susjedi u Mosećkoj šokirani 'Bio je pristojan, čak i sramežljiv. Majka je bila bolesna, nedavno je ostala udovica'

Nitko nije ništa čuo, niti naslućivao

Susjedi u Mosećkoj 50 na splitskom Kocunaru, u zgradi u kojoj je danas počinjen težak zločin, kažu kako nisu ništa čuli. Prva vijest da je sin M. P. (28) ubio majku I. P. (64) u stanu stigla im je od policije kada je došla na mjesto zločina.

- Svi smo šokirani. Ništa nismo ni vidjeli, ni čuli, niti naslućivali - kaže susjed, Ante Lozina.

Ženu koja je ubijena rijetko je viđao. Kaže kako je bila bolesna, nije često izlazila iz stana, a prije mjesec dana ostala je i bez supruga.

- Nikada ne bih rekao da bi joj sin to učinio. Bio je pristojan. Uvijek bi se s njim lijepo porazgovaralo. Rekao bih da je bio čak i sramežljiv. Što se događalo u obitelji, između četiri zida, nitko od nas nije znao - kaže susjed.

Njegova supruga posljednji je put vidjela ubijenu ženu jučer ujutro oko 11 sati pred zgradom.

Neslužbeno se doznaje kako je sin imao psihičkih problema te kako je ubojstvo počinjeno na vrlo okrutan način.

Vaša reakcija na temu