Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Torcida krenula u Petrinju, Promet osigurao tri autobusa

VIDEO Torcida krenula u Petrinju, Promet osigurao tri autobusa

Otišli su 'dati ruke' potresom pogođenim sunarodnjacima

Splitski Promet je u dogovoru s Torcidom osigurao tri autobusa kojima su pripadnici Hajdukove navijačke skupine oko 22 sata krenuli prema potresom razorenoj Petrinji.

'Popodne smo stupili u kontakt i na njihovu zamolbu osigurali smo tri prigradska autobusa, primjerena za prijevoz do Petrinje. Bit će 150 njihovih pripadnika. Sutra navečer je povratak', kazao je direktor Prometa Miroslav Delić.

Ističe da je Promet učinio sve što je mogao da im omogući da pomognu stanovnicima Petrinje te da se sretno vrate svojim kućama. 

'Sutra će cijeli dan raditi, navečer će se uputiti natrag. Osigurali smo i dovoljan broj vozača da se mogu izmjenjivati. Idućih dana ćemo i dalje biti na usluzi svima kojima bude potrebno, Civilnoj zaštiti i svima kojima bude trebalo pripomoći na području Gline i Petrinje', poručio je Delić.




Vaša reakcija na temu