Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO U okolici Dicma popucale kuće, sinjski gradonačenik nudi pomoć stanovništvu

VIDEO U okolici Dicma popucale kuće, sinjski gradonačenik nudi pomoć stanovništvu

'Nije bio bezazlen'

Jak potres koji je pogodio Srednju Dalmaciju se epicentrom na granici s Bosnom i Hercegovinom, nedaleko od Trilja, ipak je ostavio posljedice na građevinama. Na Facebook stranici Imocki crnjaci objavjena je snimka oštećenja kuće u okolici Dicma.

- Nije bio bezazlen, napisao je vlasnik optećenog objekta.


- Nadam se da ste svi dobro nakon potresa na području Cetinske krajine. 

Ukoliko vam je potrebna bilo kakva pomoć slobodno se javite meni ili službama Stožera civilne zaštite grada Sinja, poručio je sinjski gradonačelnik i saborski zastupnik, Miro Bulj.



Podsjetimo, nešto prije 22 sata, Sinj i Cetinsku krajinu pogodio je jak potres. Prema prvim informacijama EMSC-a, magnituda je bila 5.1 prema Richteru, a epicentar potresa je bio u Jabuci kod Trilja.

Seizmološka služba pri Geofizičkom odsjeku PMF-a upravo je objavila kako je epicentar potresa koji se dogodio u 21 sat i 57 minuta bio na granici sa Republikom BiH, kod Buškog jezera. Magnituda potresa bila je 4,6 prema Richteru, a intenzitet u epicentru procijenjen je na VI stupnjeva EMS ljestvice.

Vaša reakcija na temu