Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Vuk ponovno šeta Glavicama kraj Sinja

VIDEO Vuk ponovno šeta Glavicama kraj Sinja

Usred bijela dana protrčava kroz dvorišta

Posljednjih godina u Glavicama i Brnazama pokraj Sinja stanovnici se u svojim dvorištima na i na cesti susreću s vukovima. Jedan oveći i dobro uhranjeni ponovno je snimljen u Glavicama. Snimka je objavljena na Facebook stranici 'Volim Sinj'.


Iz Lovačkog društva Sinj već su potvrdili kako sve češće primaju dojave o vukovima u naseljima. Populacija vuka u Cetinskoj krajini u posljednjih nekoliko godina je u porastu. U potrazi za hranom vukovi se nerijetko spuštaju i u naseljena područja. 

'S obzirom da sada ide svinjokolja, apeliram da se ostaci životinjskog otpada odlažu na propisan način', poručuju lovci.

Vaša reakcija na temu