Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash VIDOVITI KERUM: U Srbiji u jednom danu broj izliječenih od koronavirusa skočio za 4.125 osoba?!

VIDOVITI KERUM: U Srbiji u jednom danu broj izliječenih od koronavirusa skočio za 4.125 osoba?!

Nevjerojatan podatak - nakon samo jednog dana, broj korona-aktivnih slučajeva se smanjio oko deset puta

U kontekstu jučerašnje izjave Željka Keruma koji spas vidi u masovnom dolasku turista iz Srbije na Jadran, zanimljiva vijest stiže iz te susjedne države. 

Naime, prema jučerašnjim službenim podacima u Srbiji je od ukupno 11.667 zaraženih koronavirusom bilo izliječeno 6.931, odnosno, bilo je oko 4.500 aktivnih slučajeva. Međutim, za samo jedan dan, broj izliječenih je prema službenim podacima skočio na 11.056, donosi Nova.rs.

Ovo znači da je od jučer u 15 sati do danas u 15 sati broj izliječenih skočio za 4.125 osoba.

Tako, nakon samo jednog dana, broj aktivnih slučajeva se smanjio oko deset puta i iznosi 437.

Ovo nadalje znači da je broj zaraženih na 100.000 stanovnika sa 68, preko noći pao na svega šest zaraženih na 100.000 stanovnika.

Nova.rs podsjeća kako je za ulazak u Crnu Goru, oko kojeg se podignula znatna bura u političkim krugovima, jest da zemlja iz koje građani ulaze ima manje od 25 zaraženih na 100.000 stanovnika.

Vaša reakcija na temu