Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIKEND U SPLITU Opljačkana pumpa u Vinkovačkoj i žena u Tršćanskoj

VIKEND U SPLITU Opljačkana pumpa u Vinkovačkoj i žena u Tršćanskoj

Policija traga za počiniteljima

Splitska policija traga za razbojnikom koji je opljačkao benzinsku pumpu u Vinkovačkoj ulici i za muškarcem koji je napao i pokrao ženu u Tršćanskoj ulici. 

Pljačka pumpe se dogodila u noći na nedjelju. Razbojnik je uletio u prostorije pumpe oko 2,40 sati, zaposlenicima je zaprijetio nožem i ukrao im nekoliko tisuća kuna.

Žena u Tršćanskoj je napadnuta jučer oko 12,40 sati. Nepoznati muškarac je prišao s leđa 71-godišnjakinji, gurnuo je i istrgnuo joj torbu.  Žena je tada pala na tlo, a zbog lakših ozljeda je zatražila pomoć liječnika. Oštećena je za nekoliko stotina kuna. Iz policije poručuju da provode izvide i tragaju za počiniteljima. 

Vaša reakcija na temu