Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Virtualni pazar Split u tri dana prikupio 6200 članova

Virtualni pazar Split u tri dana prikupio 6200 članova

Obavljene i prve dostave

Virtualni pazar Split kojeg je osnovala predsjednica stranke Pametno, Marijana Puljak, kao Facebook grupu, funkcionira izvrsno. Time se pohvalio jedan od administratora, Branimir Urlić, splitski gradski vijećnik iz redova Pametno.

'Dragi članovi,

vidimo da je grupa pun pogodak kad smo u manje od 3 dana već došli do 6200 članova, a i obavljene su prve dostave na obostrano zadovoljstvo.

Kako bi što lakše koristili grupu, ponudili i pronašli ono što nam treba molim vas da se držite određenih pravila.

  1. Molimo sve prodavače da uz svoju ponudu u objavama stave cijene proizvoda.
  2. Ograničite broj objava kako bi svi što lakše i brže pronašli potrebno. Ako imate potrebu mijenjati ponudu ili cijene, promijenite početne objave.
  3. Ova grupa služi tome da pomognemo jedni drugima kako bi lakše prebrodili ove teške dane pa u međusobnoj komunikaciji zadržite pristojnost i odmjerenost.'


Vaša reakcija na temu