Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Višanka benzinom polila stan i nevjestu, htjela ju je upozoriti na ponašanje

Višanka benzinom polila stan i nevjestu, htjela ju je upozoriti na ponašanje

Osumnjičena je nakon razgovora u Državnom odvjetništvu puštena na slobodu

Policija je za opće opasnu radnju prijavila 53-godišnju Višanku koja je uhićena nakon što je polila stan i nevjestu benzinom. Privedena je na ispitivanje u Državno odvjetništvo te je puštena na slobodu bez ikakve zaštitne mjere. Nije bilo osnova za to jer žena dosad nije ni prijavljivana, ni kažnjavanja, nema na koga utjecati nego na oštećenu, a sve se dogodilo u njezinoj kući pa ne postoji opasnost od bijega, zaključeno je. 

Događaj se odigrao u subotu navečer. Osumnjičena tvrdi da nije htjela ništa zapaliti premda je u ruci držala upaljač, već samo uputiti poruku nevjenčanoj supruzi svog sina. Očito je bilo nekakvih nesporazuma. Uzela je kantu od pet litara, a benzina je bilo tek dvije litre, kazala je. Došlo je do naguravanja te joj je nevjesta uspjela oteti upaljač, a nešto benzina je završilo po njoj. Dok se sve to događalo, u stanu su bila i njezina djeca. 

Državno odvjetništvo otvorilo je istragu za prijetnju, a ne kazneno djelo koje je prijavila policija.

Vaša reakcija na temu