Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić VJEROVALI ILI NE Citat Ivice Puljka izašao u udžbeniku iz - vjeronauka!

VJEROVALI ILI NE Citat Ivice Puljka izašao u udžbeniku iz - vjeronauka!

Istaknuti fizičar i član stranke Pametno zadovoljan je onim što je vidio

Citat Ivice Puljka nije izašao u udženiku fizike nego, vjerovali ili ne,  vjeronauka. Istankuti član stranke Pametno na Facebooku je objavio fotografiju stranice udžbenika iz vjeronauka 'Dođi i vidi' za prvi razred srednje škole.

- Kako sam sada u stanju 'mira-sa-cijelim-svijetom' (naravno, osim s rasistima, homofobima, fašistima, nacionalistima, antivakserima i sličnim likovima) izdvajam pozitivne stvari:

- Drago mi je da je moje mišljenje suprostavljeno mišljenju mog kolege i prijatelja Vuke Brigljevića. Bilo bi očajno da je umjesto njega npr. Davor Pavuna. To mi se ne bi uopće svidjelo. Kolegu Brigljevića jako poštujem.

- Pitanja ispod teksta nisu ni loša. Naravno ovisi što slijedi nakon toga, kakva je diskusija na samom satu itd, ali ovo što piše nije loše. Nadam se da se o ovome diskutira i da ima i učenika na obje strane.


Vaša reakcija na temu