Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash VLASNICI NOĆNIH KLUBOVA 'Izigrani smo, pretvaraju nas u dadilje'

VLASNICI NOĆNIH KLUBOVA 'Izigrani smo, pretvaraju nas u dadilje'

Revoltirani su potezom lokalnog stožera

Prijedlog lokalnog Stožera da se produljuje rad ugostiteljskih objekata do 2 ujutro, ali bez glazbe na terasama je razočarao vlasnike noćnih klubova.

- Dogradonačelnik Bojan Ivošević kao načelnik stožera Splita izigrao je sve što nam je obećavao. Govorio je da će se založiti za nas i da možemo unutra raditi s covid potvrdama - gpvori nam Domagoj Petričević, predstavnik Inicijative barova i noćnih klubova.

Na razini županije dopušten je rad Piccadillyju i Makarani. Bole ih dvostruki kriteriji.

Ivošević nam je kazao da je obećao razmotriti rad noćnih klubova, ali da je struka rekla svoje.

U Županijskom stožeru pozivaju na strpljenje.

- Predlažu da stojimo otvoreni bez glazbe, što znači da neće nitko ni doći, iz čega se izvlači zaključak da smo čuvari da ne bi netko urinirao po plaži, nego kod nas! Ukratko, po ovome smo mi onda zaduženi za javni red i mir, što nije naš posao - uzvraćaju vlasnici.

Vaša reakcija na temu