Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Vlasnik firme stao u obranu radnika na bolovanju i 'zaratio' s kontrolorima HZZO-a

Vlasnik firme stao u obranu radnika na bolovanju i 'zaratio' s kontrolorima HZZO-a

Pročitajte pismo koje im je poslao

Ogorčeni dalmatinski poslodavac poslao je pismo kontrolorki bolovanja nakon što je, prema njegovim navodima, vratila bolesnog radnika s bolovanja na posao. Prenosimo njegovo pismo s Facebook stranice 'Udruge nezaposlenih Splitsko-dalmatinske županije':

- Poštovana kontrolorko bolovanja iz splitskog ureda. Obaviješteni smo da ste vi očito 'bezglavo' i tipično uhljebnički prekinuli bolovanje našeg zaposlenika i kao takvog ga vratili nama kao ping-pong lopticu pod parolom 'pa nećemo te ni mi više plaćat' neka plaća poslodavac i opet izjavljujući floskulu ako se ponovno vratiš na bolovanje u roku 30 dana ne ideš na teret poslodavcu, a o iznosima njegovog prosjeka plaće prosjeka vas iz 'uhljebistana' očito nije briga.

Ma ne bi ni mene bilo briga da Vi gospođo mene plaćate, kao što ja plaćam Vas. Svaki mjesec draga gospođo 40 tisuća kuna pošaljemo mi Vama.

Budući da ovo već drugi put istom čovjeku radite, a budući da ja kao poslodavac ovo učestalo doživljavam od uhljebničke vojske Vaših kolegica. Budući da ne doživljavamo svoje zaposlenike kao 'gamad' već ljude poštovana gospođo uhljebice s potpunom odgovornošću izjavljujem:

A.S. je vrhunski radnik, sa 32 godine radnog staža, zaposlen kao elektroinstalater kod nas preko 10 godina.

A.S. je napravio elektroinstalacije u svim zgradama kvartova Pujanke i Mertojak i mnogo toga u svom životu.

A.S. je najžilaviji radnik i najveći radnik.

A.S. se je naradio kao tri druga zaposlenika.

A.S. ne može unuku podignuti, a balote su mu prve zabranjene.

A.S. ne laže, imate nalaze, ali Vama vjerojatno nevjerodostojnih Vaših kolega.

A.S. se ne može vratiti na posao, ja Vam to garantiram.

A.S. je s injekcija došao pod Vašu jadnu kemijsku olovku i izlizani pečat.

Pozivam Vas gospođo da dođete pregledati jedan radni dan A.S. kod nas, pa ako ste 'čovjek' pomozite mu se sagnuti ili popeti na skale.

Dok Vi gospođo ne dođete sa splitske Rive kod nas u Dugopolje i dok sa A.S. ne pođete u Makarsku na gradilište, dotle ću ga ja kao poslodavac čuvati. Neću mu dozvoliti da takav dolazi na posao i plaćat ću mu sve što kao čovjek zaslužuje, a Vama neću dati mira, pisat ću i reklamirati Vaše sposobnosti i Vaše službe s Rive.

Ugodan dan Vam želim i nadam se da Vam je dobar prozor u uredu pa ne osjećate buru u kostima kao moji zaposlenici na gradilištu - poručio je poslodavac.

Vaša reakcija na temu