Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VLASNIK GARIFULA Pokušao je ubiti mene i Miju: 'Ti si restoran, nećeš imat svoju muziku'

VLASNIK GARIFULA Pokušao je ubiti mene i Miju: 'Ti si restoran, nećeš imat svoju muziku'

'Pazi, pojest će te mrak'

Vlasnik Garifula Ivan Gospodnetić i Dinko Petričević, koji je javnosti poznatiji kao ribar Mijo, brutalno su sinoć pretučeni u sushi i lounge baru G Spot. 

Gospodnetić nam je potvrdio da ga je napao Josip Ćurković Ćos, vlasnik Carpe Diema. 

- Na kamerama se sve vidi. Njih šest - sedam i vlasnik Carpe Diema, Josip Ćurković Ćos, pokušao je ubiti mene i Mijota, a prije toga je zaprijetio da gasimo muziku. Rekao je: 'Ti si restoran, nećeš ti imat svoju muziku. Pazi se pojest će te mrak' - kazao nam je Ivan Gospodnetić koji je u ovim trenucima na Hitnoj pomoći. 

Najviše strahuje zbog svog Mijota, Dinka Petričevića, jer je tijekom današnjeg dana više puta gubio svijest i tri puta se vraćao na Hitnu pomoć. 

- Nadam se da će on bit dobro, jer mi je on sad najvažnija briga. Smatram ga svojim ocem - ispovjedio se Gospodnetić.

Na društvenim mrežama mogu se pronaći i snimke sinoćnje zabave i glazbe uživo u sushi i lounge baru G spot, što je očito zasmetalo Ćurkoviću Ćosu.

Vaša reakcija na temu