Vojni izaslanik Republike Turske posjetio Brodosplit

Vojni izaslanik Republike Turske posjetio Brodosplit

'Drago mi je što svjedočim da je brodogradilište Brodosplit sposobno ispuniti ne samo vojne potrebe, već i sve povezane industrijske'

Vojni izaslanik Republike Turske u Hrvatskoj, brigadir  Özcan Yetiş posjetio je u ponedjeljak Brodograđevnu industriju Split.

Predstavnici uprave Brodosplita upoznali su visokog gosta s aktualnim projektima, s naglaskom na izgradnji obalno ophodnih brodova, kao i poslove u cestogradnji i izgradnji mosta Ston i vijadukta Prapratno. 

Nakon predstavljanja Škvera kroz aktualne i buduće projekte, turski vojni izaslanik se upoznao s kapacitetima i proizvodnim mogućnostima tvrtke. Obišli su proizvodne pogone i pogledali seriju obalno ophodnih brodova, koja se gradi za HRM. Nakon isporuke prototipa obalno ophodnog broda 'Omiš' Brodosplit se vratio u nišu vojne brodogradnje, a svoj je razvojni put započelo gradnjom podmornica, velikih desantnih brodova te patrolnih brodova raznih namjena za civilno tržište. 

- Posjet brodogradilištu Brodosplit bio je vrlo zanimljiv. Kvaliteta gradnje obalno ophodnih patrolnih brodova, razina izgradnje putničkih brodova za polarna krstarenja i izgradnja metalnih konstrukcija koja uključuju komponente za most Ston i vijadukt Prapratno naglašavaju talent i znanje vaših projektanata, inženjera i brodograđevne sposobnosti tvrtke. Drago mi je što svjedočim da je brodogradilište Brodosplit sposobno ispuniti ne samo vojne potrebe, već i sve povezane industrijske potrebe bilo kojih nacionalnih i izvannacionalnih projekata, temeljeno na dugogodišnjem iskustvu u gradnji visokokvalitetnih proizvoda  - rekao je brigadir Özcan Yetiş.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(101569, "");
Pregledaj komentare