Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VOLOVSKA BALADA Ministar Šipić nije dugo trebao čekati odgovor Ante Tomića. Posvetio mu je pjesmu...

VOLOVSKA BALADA Ministar Šipić nije dugo trebao čekati odgovor Ante Tomića. Posvetio mu je pjesmu...

'I dok drugi uče, on iz knjige muče...'

Ministar demografije i useljeništva iz redova Domovinskog pokreta Ivan Šipić prošlog tjedna se obrušio na sve koji ga kritiziraju, ponajprije na novinare. 

Ministra pogađa što medijski djelatnici ne prepoznaju njegovo zalaganje u poslu za koji je plaćen i ne interpretiraju njegove poteze kako bi on htio, pa ih je nazvao 'polupismenim i plaćenim novinarčićima, koji rade ne da daju doprinos, već da popljuju bilo kakav pokušaj koraka naprijed'.

U svom (degutantnom) priopćenju posebno se osvrnuo na Antu Tomića kojeg je, između ostalog, nazvao 'kanta novinar'. Ostatak tog priopćenja nećemo opet prenositi. 

Šipić nije dugo trebao čekati odgovor prozvanog Tomića. U današnjem tiskanom izdanju Jutarnjeg lista posvetio mu je pjesmu Volovska balada, autora Pere Štefanovića.

Naredili volu
da ide u školu,
vo da skine brigu
nabavio knjigu.


I dok drugi uče,
on iz knjige muče,
zgranula se škola
kad prepozna vola...


Sad je vo školovan,
više plug ne vuče,
sedi u fotelji,
al' i dalje muče...


Vaša reakcija na temu