Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Vox Branko: Možemo slobodno reći da smo tvrtka broj jedan u svojoj branši
GASTPro Piše: Dalmatinski portal

Vox Branko: Možemo slobodno reći da smo tvrtka broj jedan u svojoj branši

Splitska firma prodaje i servisira profesionalnu ugostiteljsku opremu

Vox Branko je splitska tvrtka koja izlaže svoje proizvode na GAST-u otkada je i ovog sajma. Riječ je o prodaji i servisu profesionalne ugostiteljske opreme, a zastupnici su, distributeri i serviseri poznatih svjetskih brandova Miele, Rational, Winterhalter, Kogast, Ipso i mnogi drugih.

- Imamo više od 20 godina iskustva, djelujemo na području cijele Dalmacije, od Dubrovnika do Zadra, po Zagori i otocima. Možemo slobodno reći da smo tvrtka broj jedan u svojoj branši - kazao je Ivan Buljan, voditelj prodaje ove tvrtke.

- Veliki je problem što ugostitelji iz godine u godinu rade isti problem, a to je da se oni za sezonu pripremaju u svibnju. To je velika pogreška, ali naši ljudi vole sve u posljednji trenutak. Realno bi se za sljedeću sezonu trebalo biti spremni do Nove godine - dodao je.

Izložbeni salon ove tvrtke se nalazi u Spinutu u Matoševoj 25.

Vaša reakcija na temu