Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Vozač BMW-a na Marjanu napao čovjeka koji je osiguravao triatlon trku

Vozač BMW-a na Marjanu napao čovjeka koji je osiguravao triatlon trku

'Bio je bahat, tri puta me je pokušao udariti u glavu', kaže Romeo Makaj

Tijekom triatlon trke jutros na Marjanu zabilježen je incident na Institutu. Vozač BMW-a fizički je napao čovjeka koji je osiguravao stazu za triatlonce.

'Rekao sam mu da makne auto, a on je izašao vani i tri puta me pokušao udariti u glavu. Branio sam se, tko zna što bi bilo da nisam. Bili su tu ljudi u blizini, priskočili su i onda je otišao. Bio je strašno bahat, vikao je na mene da što mu imamo mi govoriti, da je ovo cesta za promet vozila', kazao nam je napadnuti Romeo Makaj.

O napadu je izvijestio trenera triatlon kluba Split Antu Bebića, no tek nakon što je odradio svoj posao na Institutu.

'Jedino mi je bilo stalo da se natjecanje održi i da nitko od sudionika ne bude doveden u opasnost', kazao nam je Makaj.

Trener Bebić kazao nam je kako je i ovaj slučaj još jedan signal da se nešto treba konačno uraditi kako na Marjanu netko ne bi stradao. Za danas je najavljena prosvjedna vožnja biciklima do Bena gdje će se održati prosvjed i tražiti zatvaranje Park šume za promet vozila.

Makaj nam je otkrio da je BMW bio većih dimenzija i da je vratima pisalo 'prijevoznik'. Nije uspio zaključiti o kome se radi, ali je zapisao registraciju.

Incident za sada nije prijavljen policiji.

Vaša reakcija na temu