Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL Screenshot Vozač BMW-a odgovoran za prometnu u kojoj je stradao vlasnik Medenog završio u istražnom zatvoru

Vozač BMW-a odgovoran za prometnu u kojoj je stradao vlasnik Medenog završio u istražnom zatvoru

Bivši nogometaš osuđen je za snimanje seksa Tine Katanić

Sudac istrage splitskog Županijskog suda poslao je u zatvor 31-godišnjaka osumnjičenog za izazivanje prometne nesreće u kojoj je prije dva dana tragično preminuo Luka Kalpić, vlasnik fast fooda Medeni. Na križanju ulica Bana Jelačića i Ivana Pavla II. u Kaštelima, osumnjičeni se svojim BMW-om zabio u Fiat Pandu kojom je upravljao Kalpić. Nije stao na znak obaveznog zaustavljanja i vozio je pod utjecajem alkohola. Izmjereno mu je 1,33 promila alkohola.

Kako neslužbeno doznajemo, branio se šutnjom, a istražni zatvor zatražen je zbog opasnosti da bi mogao utjecati na svjedoke, konkretno, putnike u BMW-u, brata, njegovu suprugu i svoju partnericu.

Zatvor nije tražen zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, no Državno odvjetništvo to može uraditi naknadno.

Osumnjičeni je već vrlo dobro poznat tijelima progona jer ima nekoliko osuđujućih presuda, između ostalog i onu za snimanje spolnog odnosa s manekenkom Tinom Katanić. Prije tri godine osuđen je pravomoćno na gotovo dvije godine zatvora. Osim za neovlašteno slikovno snimanje, osuđen je i za krivotvorenje isprave i prevaru. Sud mu je kao otegotnu okolnost uzeo iskorištavanje povjerenja te presudu za prevaru iz Njemačke od dvije godine i dva mjeseca zatvora. Postupak u Hrvatskoj je konačno proveden nakon što je izručen iz Njemačke na temelju raspisane tjeralice.

Vaša reakcija na temu