Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VOZILA BEZ RADNIKA Na Marjanu se gotovo ništa ne radi, tvrtka Matima project sumnja da joj je netko namjerno uništio skupi stroj!

VOZILA BEZ RADNIKA Na Marjanu se gotovo ništa ne radi, tvrtka Matima project sumnja da joj je netko namjerno uništio skupi stroj!

Hrvatske šume trenutačno ne žele doznačavati stabla

Na Marjanu je situacija više nego alarmantna, izvođač Matima project radi samo s jednom žičarom od četiri. Iako je jedna pokvarena, u ovom trenutku bi mu malo značila jer su se stabla prestala doznačavati pa nema što ni sjeći! Osim toga, 'eksplodirala' je i sjeckalica prošli tjedan, pa su išli kupiti novu jer se, kako nam je rekao glavni koordinator Nenad Ružić, dijelovi čekaju i do četiri tjedna. Šteta se procjenjuje i do 170.000 eura. 

Nova bi trebala stići početkom sljedećeg tjedna, a Ružić nam je kazao da mu je izvođač javio kako je, izgledno, netko ubacio željezo u sjekač zbog čega je 'smrvljena'. 

- Ako sumnjaju na to, rekao sam im da prijave policiji - otvoren je Ružić.

No, činjenica je da se na Marjanu ne odvijaju planirani radovi.

U petak će se Ružić sastati s predstavnicima Hrvatskih šuma zbog daljnjeg doznačavanja, a rezultat ćemo vidjeti.

Ne žele, u ovom trenutku, početi doznačavati dok se ne ne ovjeri knjižica doznaka, a to pak nitko ne želi! Zapelo je opasno na Marjanu, a potkornjak ne čeka...

Vaša reakcija na temu