Foto: Veljko Martinović VRAĆANJE KOALICIJSKOG DUGA: Nova pročelnica trebala bi postati osoba iz Kerumove obitelji

VRAĆANJE KOALICIJSKOG DUGA: Nova pročelnica trebala bi postati osoba iz Kerumove obitelji

Na natječaj su se javile Ana Sapunar, Mariana Bucat i Marijana Bronzović

Ana Sapunar, supruga Igora Sapunara, nećaka Željka Keruma, sada je već izgledno, postat će pročelnica gradskog Upravnog odjela za prostorno planiranje, uredenje i zaštitu okoliša.

Na raspisani natječaj, drugi od dva koliko gradonačelnik Andro Krstulović Opara 'duguje' partneru prema koalicijskom dogovoru, javile su se Sapunar, Mariana Bucat i Marijana Bronzović.

Novom sistematizacijom postala je šefica u ovoj službi za izdavanje dozvola iako je praktički tek došla u Banovinu. Sada će na mjesto, uz komunalu, najznačajnijeg gradskog resora.

Može li Bronzović pomrsiti račune Kerumovoj obitelji? Bronzović je bila pročelnica ove službe, ali ju je Kerum smijenio. Poslije se u više navrata ispričao i kazao da mu je to bila jedina greška u mandatu. Doveo je Ružicu Batinić Santro koju sada ne želi na tom mjestu.

Neformalni razlog smjene Bronzović je bio i taj što je kazala da za Zapadnu obalu treba natiečaj te da se ne može realizirati kao 'komunalni zahvat' u što su uvjerili Keruma.

Naravno da je Bronzović bila u pravu, s tim da je Kerum žalio jer je 'izgubio' jednu godinu u realizaciji Zapadne obale, uvjeren da ne treba natječaj.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14