VRATILI GA U ZATVOR Osumnjičeni za napad na brata Filipa Zavadlava mlatio je zvezdaše na Rivi

VRATILI GA U ZATVOR Osumnjičeni za napad na brata Filipa Zavadlava mlatio je zvezdaše na Rivi

J. G. negira da je udario Stanislava Zavadlava. U zadnjih godinu dana ovo mu je već treći odlazak u zatvor

Sudac istrage splitskog Županijskog suda odredio je istražni zatvor 26-godišnjem J. G. iz Solina kojeg sumnjiče da je napao Stanislava Zavadlava, mlađeg brata Filipa Zavadlava, osumnjičenog za trostruko teško ubojstvo u Varošu. Do napada je došlo pet dana nakon masakra u centru Splita, a osumnjičeni je bio prijatelj jednog od ubijenih.

J. G. je stari znanac suda i policije. U zadnjih godinu dana ovo mu je treći odlazak u zatvor. Na Bilicama je najprije završio zbog napada na vaterpoliste Crvene zvezde na Rivi. Tek što je izašao, vratio se u pritvor kao jedan od osumnjičenih za upad u lokal u Uzdolju kod Knina i napad na tamošnje Srbe. Nedavno je izašao na slobodu, ali samo da bi ga opet vratili iza rešetaka zbog napada na Stanislava Zavadlava. 

On taj napad negira i tvrdi da je prepoznavanje u policiji bilo sugestivno, odnosno, da nije bilo u skladu s člankom 301. Zakona o kaznenom postupku. Ostale osobe na prepoznavanju bile su navodno ili značajno starije ili potpuno drugačije građe pa se tako Zavadlavu izbor suzio na samog osumnjičenog. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(59157, "");
Pregledaj komentare