Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VRATIO SE S PRIJETNJAMA Opet priredio užas 'Anđelima'

VRATIO SE S PRIJETNJAMA Opet priredio užas 'Anđelima'

Priveden je muškarac koji je nedavno mahao nožem kraj djece

Muškarac koji je prije desetak dana usred parka na Kmanu mahao nožem ispred djece, priveden te potom pušten na slobodu, opet je bio u akciji.

Na Kman je, prepričala nam je Anka Đikić, njegovateljica i edukatorica iz Udruge Anđeli, došao prijetiti danas.

- Svi ćete doći na red, a prvo ona koja me dala u medije - prepričala nam je dio prijetnji.

Mučna situacija je prekinuta pozivom policiji.

- Zvala sam kvartovskog policajca, pronašli su ga i opet priveli - rekla nam je.


Prvi put je, podsjetimo, muškarac s nožem šetao s nožem u blizini djece tijekom volonterske akcije, a nakon što je njegovateljica pozvala policiju koja je reagirala promptno, sutkinja ga je pustila na slobodu. 

 Počinitelj je, ispostavilo se, imao i prethodno više prijava. Sličan incident je napravio i na nogometnom igralištu, također na Kmanu.

Nakon opetovanih incidenata i puštanja na slobodu izgrednika reagirali su i susjedi i pitali se što se treba dogoditi da ga sud adekvatno zbrine. Nije prošlo dugo, vratio se na Kman s prijetnjama.

Vaša reakcija na temu