Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić VIDEO: VRIJEĐAO POLICIJU? Poznati srbijanski glumac priveden na Prekršajni sud u Splitu!

VIDEO: VRIJEĐAO POLICIJU? Poznati srbijanski glumac priveden na Prekršajni sud u Splitu!

Došlo je do incidenta na plaži Kaštelet

20.35 sati - Nakon više od sat vremena koje je proveo u Općinskom prekršajnom sudu u Splitu, vidno uznemireni Trifunović nije bio raspoložen za izjave. Pogledajte video.


Ranije objavljeno

Sergej Trifunović, poznati srbijanski glumac, priveden je danas na Općinski prekršajni sud u Splitu. Kako doznajemo, policija je stigla na plažu Kaštelet nakon dojave da Trifunović drži bez nadzora svog njemačkog ovčara. 

Čini se da razgovor s policijskim službenicima nije najbolje prošao, jer su Trifunovića uhitili zbog vrijeđanja policije.

Protiv Trifunovića policija je podigla optužni prijedlog za remećenje reda i mira, odnosno, za vrijeđanje policije i držanje psa bez nadzora.

Predložena je novčana kazna. Za prekršaj članka 17., tj. vrijeđanje službene osobe, predviđena je kazna do 4.000 eura, a za prekršaj članka 30., tj. držanje psa bez nadzora do 1.000 eura.

Vaša reakcija na temu