Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP VRŠNJAČKO NASILJE Policija predala pritvorskom nadzorniku tri maloljetnice i maloljetnika, prijavili su ih za niz kaznenih djela

VRŠNJAČKO NASILJE Policija predala pritvorskom nadzorniku tri maloljetnice i maloljetnika, prijavili su ih za niz kaznenih djela

Svi su u dobi od 14 i 15 godina

Policija je završila kriminalističko istraživanje nad tri maloljetnice i maloljetnikom zbog vršnjačkog nasilja. Radi se o snimci maltretiranja maloljetnice koja je prije dva dana šokirala Split. Djevojku su mlatili pred kamerom i silili je da im se ispričava.

Prijavljeni su za niz kaznenih djela. Nasilničko ponašanje, pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede, prijetnju, iznudu u pokušaju te povredu prava djeteta.

Kako doznajemo, svi su nakon ispitivanja pušteni da se brane sa slobode.

Vaša reakcija na temu