Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović WHATSAPP PORUKA Stanišić: Epski demant gradonačelnika Puljka

WHATSAPP PORUKA Stanišić: Epski demant gradonačelnika Puljka

Nadzornici nisu članovi Centra nego koalicijskog partnera

Nakon što je Željko Kerum na Facebooku podijelio je poruku koja se širi na WhatsAppu, a koju je kasnije Ivica Puljak demantirao, oglasio se HGS-ov vijećnik Igor Stanišić.

- Epski demant gradonačelnika Puljka. Dva nadzornika nisu članovi stranke 'Centar' nego su članovi njegovog koalicijskog partnera, stranke 'Pametno za Split i Dalmaciju'. E to sad mijenja sve - poručio je Stanišić. 

Podsjetimo, porukom se sugerira da su gradonačelnikovi prijatelji imenovani u nadzorne odbore gradskih firmi, a on je na to uzvratio kako ljudi za koje se tvrdi da su članovi Centra zapravo to nisu. 


Vaša reakcija na temu