Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić ZA ANDREJA Andro Krstulović Opara isto podržao Plenkovića

ZA ANDREJA Andro Krstulović Opara isto podržao Plenkovića

Smatra da su premijer i njegova Vlada dali ruku Splitu i Splitsko-dalmatinskoj županiji

Nakon javne potpore splitsko-dalmatinskog župana Blaženka Bobana i gradonačelnik Andro Krstulović Opara je objavio podršku Andreju Plenkoviću za predsjednika HDZ-a.

- Na unutarstranačkim izborima podupirem Andreja Plenkovića! Kao gradonačelnik Splita, drugog hrvatskog grada i jedinog velikog grada u kojem HDZ ima gradonačelnika, ponavljam svoju jasnu potporu Andreju Plenkoviću, koju sam mu dao kao prvi govornik na stranačkom skupu u subotu u Splitu povodom 30. obljetnice utemeljenja splitskog HDZ-a - objavio je Krstulović Opara.

Smatra da su Andrej Plenković i njegova Vlada dali ruku Splitu i Splitsko-dalmatinskoj županiji, pomogli su i pomažu, kaže, riješiti brojne nagomilane probleme koji su godinama gušili i zaustavljali grad.  Pomogli su, ističe, u pokretanju Splita s mrtve točke na kojoj je dugo stajao i stagnirao. Dali su ruku Splitu kao najvećem gradu na hrvatskom Jugu, naveo je, čiji utjecaj i značaj se proteže od Kupreških do Splitskih vrata. 

- Naš je grad s Plenkovićevom Vladom ostvario dobru suradnju. Poznato je da tko upravlja Splitom i Splitsko-dalmatinskom županijom ima vlast i na državnoj razini. HDZ ima gradonačelnika Splita i župana Splitsko-dalmatinske županije, svoju Vladu, a tako će biti i u buduće - poručio je.

Podršku je završio riječima: 'Za Andreja, za modernu hrvatsku Vladu i europsku politiku!'

Vaša reakcija na temu