Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZA DJECU IZ UKRAJINE U SPLITU Udruga Civis Mundi pomogla u opremanju sobe za odmor i rekreaciju
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

ZA DJECU IZ UKRAJINE U SPLITU Udruga Civis Mundi pomogla u opremanju sobe za odmor i rekreaciju

Jedna je to od aktivnosti projekta 'Unaprjeđenje postupka integracije'

Udruga Civis Mundi iz Rijeke donacijama je pripomogla opremanju sobe za odmor i rekreaciju, za 200 maloljetne djece bez roditeljske pratnje pristiglih iz ratom zahvaćenog područja Ukrajine, smještenih u Hotelu Zagreb, Split.

Jedna je to od aktivnosti projekta 'Unaprjeđenje postupka integracije' koji provodi diljem Hrvatske, a čiji su glavni ciljevi unaprjeđenje procesa integracije izbjeglica i raseljenih osoba, promicanje temeljnih vrijednosti kao što su jednakost, zaštita ljudskog dostojanstva, poštovanje ljudskih prava i vladavine prava, poticanje kulture dijaloga i međusobnog razumijevanja te stvaranje društva dobrodošlice. 

Vaša reakcija na temu