Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Za ubojstvo bivše partnerice osumnjičen Željko Đekić, 19-godišnjeg brata mu je ubio šef specijalne policije

Za ubojstvo bivše partnerice osumnjičen Željko Đekić, 19-godišnjeg brata mu je ubio šef specijalne policije

Izbo je nesretnu ženu dok je slagala artikle na policu

Splitska policija je zbog ubojstva 44-godišnje Vesne P. u trgovačkom centru Lidl privela 54-godišnjeg Željka Đekića zvanog Lika. Bivšu je napao dok je slagala artikle na policu. Navodno je bio nezadovoljan što mu ne da da viđa zajedničko dijete.

Ženu je izbo na smrt. Točan broj uboda će se utvrditi obdukcijom, no navodno se radi o desetak uboda. Žena je preminula u bolnici, a Đekića su svladali kupci i zadržali do dolaska policije. 

Željko Đekić stariji je brat Milenka Đekića kojeg je 1996. godine ispred diskoteke Palladium hicem iz pištolja ubio tadašnji šef specijalne policije Vinko Budiša, koji je na koncu osuđen na 4 godine i 11 mjeseci zatvora.

Vaša reakcija na temu