Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Za više od 400 polaznika Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije ove subote počinje nova školska godina

Za više od 400 polaznika Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije ove subote počinje nova školska godina

Pohađa ga 437 učenika

Provedba izvanškolskih programa za školsku godinu 2024./2025. u Centru izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije počinje ove subote, 5. listopada, u 9 sati svečanim programom u III. gimnaziji Split/Prirodoslovnoj školi Split na adresi Matice hrvatske 11.

Programe CI prirodoslovlja, CI matematike te CI informatike i novih tehnologija ove godine će pohađati 437 učenika, a polaznici će nakon svečanog programa započeti s nastavom koja će se provoditi tijekom narednih 13 subota. Iz Centra izvrsnosti poručuju da se vesele izazovima u novoj školskoj godini te pozivaju roditelje, prijatelje, poznanike, ali i one koji žele saznati više o programima Centra izvrsnosti da svojim dolaskom u subotu uveličaju cijeli događaj.

- I u ovoj školskoj godini očekujemo zadovoljne polaznike, mentore, puno entuzijazma i novih ideja. Pred polaznicima je 13 radnih subota u kojima će brusiti svoje vještine i stjecati nova znanja iz matematike, prirodoslovlja, novih tehnologija i informatike. Programi će završiti 5. travnja 2025. Projektnim danom na kojem će polaznici pokazati što su sve naučili tijekom pohađanja radnih subota - kazala je Zorana Bašić Plazibat iz Centra izvrsnosti SDŽ.

Svi detalji o prijevozu, rasporedu i popisu polaznika mogu se pronaći na web stranici Centra izvrsnosti SDŽ, a svi dodatni upiti mogu se poslati na mail info@ci-sdz.hr.

Vaša reakcija na temu