Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZAČUĐENOST NA HRT-u: Ne slažemo se navodima Sanje Mikleušević

ZAČUĐENOST NA HRT-u: Ne slažemo se navodima Sanje Mikleušević

Smatraju da je neistinita tvrdnja da Uprava nije učinila ništa

S Hrvatske radiotelevizije (HRT) poručuju kako su začuđeni navodima predstavnice HND-a Sanje Mikleušević i da se ne mogu se složiti s iznesenim. 

- Aktualna Uprava HRT-a u svojem je mandatu osnovala dopisništvo u Vukovaru, obnovila rad dopisništava u Bjelovaru i Varaždinu, te je planirala isto učiniti i u Sisku, Slavonskom Brodu, Gospiću i Požegi, ali su je pandemija i potresi usporili. Stoga tvrdnja da Uprava HRT-a nije napravila ništa jednostavno nije istina - navode u priopćenju.

Navode dalje kako je HRT u trenutku novog potresa na Banovini imao čak četiri televizijske ekipe i dvije radijske, te da je od prvog trenutka izvještavao uživo o svim događanjima na pogođenom području. 

- Uprava HRT-a jednako tako je nabavila i kontejner i oformila privremeni TV studio u Glini, koji danas počinje raditi, s ciljem da se olakša rad ekipama koje se svakodnevno upućuju iz Zagreba na Banovinu. Dodajmo tome i činjenicu da je HRT još 6. siječnja pokrenuo i posebnu jednosatnu emisiju na Prvom programu Hrvatskog radija 'Hrvatski radio za Banovinu', koja se emitira iz tonskih kola smještenih u Petrinji, a koju prenose i četiri lokalne radio postaje u sastavu HURIN-a. HRT će i nadalje nastaviti s obnovom i širenjem svoje dopisničke mreže, a posebnu ćemo pozornost obratiti upravo na područje Banovine - zaključuju s HRT-a.

Vaša reakcija na temu