Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ZADNJI ČIN Garaža na Pujankama u rukama Splita!

ZADNJI ČIN Garaža na Pujankama u rukama Splita!

Anomalije su ispravljene nakon požara

Banovina je od danas u posjedu garaže na Pujankama, a u skoro vrijeme upravljanje će preuzeti Split parking. 

- Ispražnjena je od stvari i ljudi po pitanju upravljanja. Mi smo je preuzeli, nitko njom ne upravlja. Građani parkiraju na vlastitu odgovornost jer nije tehnički ispravna - kazao je dogradonačelnik Bojan Ivošević.

Split parking će, kada je preuzme, obaviti potrebne nužne radnje nakon čega ću u sustav naplate.

Kao i u Ostravskoj i u Krležinoj ići će na model da se cijela garaža stavi pod naplatu kako bi stanari imali veću šansu naći parkirno mjesto. 

- U interesu je stanara da ih imaju što više u sustavu naplate kako bi bili zaštićeni. Oni koji dolaze sa strane i ostavljaju čak i olupine do popravka, da ne mogu konzumirati ta parkirna mjesta nego da su za stanare - obrazložio je Ivošević.

Početkom prosinca, podsjetimo, garaža je dospjela u žižu javnosti nakon požara koji je progutao jedan automobil, devet motora i jednu prikolicu. Požar je, utvrđeno je očevidom, podmetnut. Ispostavilo se da su je koristili dileri za sklanjanje svojih vozila na sigurno. Stanari su je plaćali, ali nije bila u posjedu Grada.

Vaša reakcija na temu