Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZAGREBAČKI STUDENT IZ SPLITA: Zašto noćni vlak nije vrećen 1. ožujka kako je HŽ obećao?

ZAGREBAČKI STUDENT IZ SPLITA: Zašto noćni vlak nije vrećen 1. ožujka kako je HŽ obećao?

Njime se dnevno vozilo 50-tak putnika

Splićanin, zagrebački student ogorčen je činjenicom da Hrvatske željeznice noćni vlak od Splita do Zagreba nisu vratili 1. ožujka, kako su i obećali.

- Naime mi studenti imamo pravo na besplatan prijevoz od mjesta stanovnja u Splitsko-dalmatinskoj županiji do mjest studiranja koju pokriva tj. sponzorira županija. Noćni vlak nam znači i previše radi komfora putovanja noću gdje se nudi spavanje i kad dođemo na odredište većina nas studira u Zagrebu budemo odmorni i spremni za ostatak dana. Tim vlakom koliko sam saznao najmanje dnevno je putovlo 50-tak ljudi što iz zdravstvenih razloga što iz poslovnih i  privatnih.

Gospoda iz županije i HŽ-a su rekli da će vratiti vlak do 01. ožujka, a on do dan danas nije vraćen, ogorčen je student.

Pribojava se kako 'lokalne političare nije briga za male ljude'.

-Zanima me kako očekuju da im damo povjerenje na novim lokalnim izborima, poručuje nezadovoljni student.

Vaša reakcija na temu