Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ZAHVALIO SE HDZ-u NA PONUDI Ravnatelj splitskog KBC-a neće u utrku za gradonačelnika

ZAHVALIO SE HDZ-u NA PONUDI Ravnatelj splitskog KBC-a neće u utrku za gradonačelnika

'Nisam ga ni kontaktirao, tako da sve špekulacije proteklih dana ne bih komentirao', kaže Mihanović

Julije Meštrović neće biti HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Splita. Prema našim informacijama, ravnatelj KBC-a Split nije prihvatio HDZ-ovu ponudu da ih kao nestranačka osoba predstavlja na gradonačelničkim izborima izazvanim ostavkom Ivice Puljka.

Situaciju oko Meštrovića komentirao nam je predsjednik splitskog HDZ-a Vice Mihanović.

- Uopće nisam kontaktirao Meštrovića i sve špekulacije proteklih dana ne bih komentirao. Ono što je sigurno, iznjedrit ćemo najboljeg kandidata o čemu ćemo odlučiti na stranačkim tijelima. Treba nam odgovorno vodstvo i pristupamo novonastaloj situaciji iznimno ozbiljno kako bismo izvukli grad iz blokade u koji ga je dovela aktualna vlast - rekao nam je Mihanović.

Osim Meštrovića, spominjali su se direktor Vodovoda i kanalizacije Tomislav Šuta i dožupan Stipe Čogelja.

Vaša reakcija na temu